image
Meer dan 1000 installaties
img

Over Joost Bosch Beregening

Bespaar water en bouw aan de toekomst.

Ruime ervaring

Bosch Waterprojecten B.V. heeft ruim 15 jaar ervaring met het aanleggen van tuin beregening en waterprojecten op maat. Door het secuur volgen van de laatste trends en ontwikkelingen binnen dit vakgebied, werken wij alleen met hoogwaardige materialen en machines. Een installatie van Bosch Waterprojecten B.V. is dan ook een duurzame investering voor in uw tuin. Niet alleen vanwege de lange levensduur van de materialen, maar ook omdat we het systeem zodanig nauwkeurig afstemmen waardoor er geen waterverspilling plaats vindt. Een optimale beregening doet uw tuin opbloeien.

Beregening op maat

Wanneer u voor Bosch Waterprojecten B.V. kiest, ervaart u de persoonlijke en klantgerichte benadering. We werken aan de hand van een vooraf opgesteld en helder plan van aanpak.

Tuinberegening kan aangelegd worden in nieuwe en bestaande tuinen. Voor we aan de slag gaan meten we de tuin op en maken we een tekening van de te beregenen kavel. We bespreken met u de wensen. Binnen twee weken maken we een vervolgafspraak waarin we de offerte op maat bespreken en ons uitgewerkte plan in een tekening laten zien. Eventueel passen we het plan nog aan naar uw wensen.

Met het aanleggen van de beregening gaan wij zorgvuldig te werk zodat we de schade aan uw tuin tot het minimum kunnen beperken. De machines die we gebruiken zijn zeer nauwkeurig.

Waarom Joost Bosch

Redenen om te kiezen voor Joost Bosch Beregening

Reviews

Wat opdrachtgevers over ons zeggen: