Tuinberegening voor uw gazon en bloemen

Wat tuinberegening voor u kan betekenen

In het huidige klimaat ontstaan er steeds meer droge periodes. Daarmee wordt het ook steeds belangrijker om uw tuin te voorzien van goede beregening. Met een beregeningssysteem kunt u uw tuin automatisch voorzien van de benodigde beregening. Onze meetapparatuur monitort de behoefte van uw tuin en slaat aan wanneer uw tuin behoefte heeft aan beregening. Hiermee houdt u uw gazon en bloemen gezond en mooi gedurende het hele jaar.

Wanneer u kiest voor automatische tuinberegening kiest u voor een duurzame oplossing. Bosch Waterprojecten denkt graag met u mee in de mogelijkheden en geeft advies op maat. Uw tuin wordt gelijkmatig voorzien van water zonder verspilling.

Wat kunt u van ons verwachten

  • Beregeningsplan op maat
  • Professionele installatie
  • Goede communicatie
  • Advies over mogelijke bronboring
  • Winterklaar maken
  • Snelle werkwijze (Afhankelijk van de grootte en complexiteit duurt de installatie maximaal één dag)

Tuinberegening op maat

Elke tuin is anders, daarom maken we graag vooraf samen met u een duidelijk plan dat afgestemd is op uw tuin en uw wensen. Bij een grote tuin wordt gebruik gemaakt van verschillende sproeigroepen. Door het hanteren van sproeigroepen blijft de waterdruk hoog en hoeven niet altijd alle sproeigroepen aan te staan.

Automatische tuinberegening

Bij het aanleggen van tuinberegening kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van automatische beregening. Met automatische beregening wordt uw tuin gemonitord door onze sensoren en besproeid wanneer nodig. De installatie zal dus alleen aanslaan wanneer er niet genoeg regen is gevallen en voorziet uw tuin hierdoor van de perfecte hoeveelheid water. Door middel van een app kunt u vanaf uw telefoon de installatie bedienen. Wanneer u kiest voor een wifi module kunt u vanaf de hele wereld uw installatie op elk moment bedienen.

Handgestuurde tuinberegening

Met handgestuurde beregening heeft u zelf de controle over uw sproeigroepen. U zet handmatig de waterpomp aan en kiest welke sproeigroepen u open zet. Bij handgestuurde beregening adviseren wij om gebruik te maken van een vast schema. Bosch Waterprojecten adviseert u hier graag in.

Waterprojecten

Naast tuinberegening kunt u bij ons ook terecht voor andere diverse waterprojecten zoals pomptechniek, waterbehandeling, paardenbak beregening en drijvende fonteinen.

    Offerte aanvragen