Onze diensten

Onze specialisatie ligt op het gebied van beregening en bronboringen. Echter hebben we al meer dan 15 jaar ervaring in waterprojecten en daardoor veel ervaring met verschillende diensten. Wij kunnen u op een professionele wijze adviseren en van dienst zijn met de volgende diensten:

Voor een gezonde tuin

Tuinberegening

Een goed afgestemde beregeningsinstallaties zorgen ervoor dat de tuin gezond blijft en er prachtig kleurrijk uit blijft zien, ondanks het steeds droger wordende klimaat in Nederland.

860
Tuinberegening projecten
image

Tuinberegening

Een eigen watervoorziening

Bronboring

Een eigen waterbron in de tuin is een zeer duurzame en natuurlijke manier om uw tuin te voorzien van water. Dat scheelt voor u in kosten én helpt overdadig gebruik van schoon leidingwater voor de tuinplanten tegen te gaan. Wij boren en spuiten grondbronnen naar elk gewenste diept voor goed water voor de tuin.

220
Bronboringen
image

Bronboring

De beste waterkwaliteit

Waterbehandeling

Grondwater kent vele verontreinigingen. De samenstelling van het grondwater is sterk afhankelijk van de plaats en de diepte waarop de waterwinning plaats vindt. De meest voorkomende verontreinigingen van grondwater zijn kalk en ijzer. Dit kan aanslag geven op de planten en het straatwerk. Als u dat wenst, kunnen wij de waterkwaliteit van de bron testen en als nodig een waterbehandelingssysteem aanbieden.

330
Installaties
image

Waterbehandeling

duurzaam gebruik van grondwater

Pomptechniek

Met een groot stuk land of veel watergebruik kan een eigen pompinstallatie een ontzettend duurzame en stabiele oplossing bieden. U bent hiermee onafhankelijk van een extern netwerk en heeft geen kosten voor het gebruikte water.

330
Installaties
image

Pomptechniek

Een bron van inspiratie

Drijvende fontein

Fonteinen zijn sprankelende inspiratiebronnen die opvallen in openbare ruimtes, parken, tuinen, bij golfbanen, vakantieparken, pretparken of bedrijfspanden. Fonteinen verfraaien het aanzicht en geven een extra dimensie aan de recreatie-, woon- of werkomgeving.

120
Fonteinen
image

Drijvende fontein

Voor een stabiele ondergrond

Paardenbak beregening

Bij Joost Bosch beregening hebben we veel ervaringen in paardenbak beregening. Paardenbak beregening gaat verder dan een normale tuin en vraagt daarom om extra specialisme. Met 50+ succesvolle installaties op onze naam zijn we in de omgeving van de Betuwe het begrip voor paardenbak beregening.

50
Installaties
image

Paardenbak beregening