Een bron van inspiratie

Een drijvende fontein in uw tuin?

Een fontein kan dienen als een extra dimensie in uw tuin. Voor veel mensen staat een fontein dan ook voor een inspiratiebron en biedt het de gelegenheid om rustig weg te dwalen in gedachten en dromen. Een fontein kan ook veel toevoegen aan parken, golfbanen, vakantieparken, pretparken of voor bedrijven. Ze zorgen voor een rustgevend en fraai zicht en maken een omgeving dynamisch.

Bosch Waterprojecten installeert fonteinen naar uw wens en van de hoogste kwaliteit. Ook zorgen onze fonteinen ervoor dat het water voorzien wordt van extra beluchting en daardoor ook gezond blijft. Ook voor uw vijver hebben we een passende fontein.

Wat kunt u van ons verwachten

We gaan voor de hoogste kwaliteit en de beste service

  • Advies op maat voor de meest geschikte fontein
  • Professionele installatie
  • Goede communicatie
  • Advies voor onderhoud
  • Winterklaar maken
  • Snelle werkwijze (Afhankelijk van de grootte en complexiteit duurt de installatie maximaal één dag)

Otterbine drijvende fonteinen

Deze fonteinen zijn zeer geschikt voor vijvers met wisselende waterstanden. Bij zware regenval komen de fonteinen niet onder water te staan omdat ze mee naar boven drijven. Met het huidige wisselende klimaat worden deze fonteinen daardoor steeds populairder. Daarnaast hebben de otterbine fonteinen een extra beluchtende functie voor het water van de vijver. Dit zorgt voor een extra gezonde vijver en daarmee een mooiere vijver.

De Otterbine fonteinen zijn beschikbaar in verschillende formaten, met verschillende sproeibeelden en eventueel ook te leveren met een verlichtingsset. Door middel van 2 lampen wordt s nachts de fontein beschenen met mooie gekleurde verlichting.

Statische fonteinen

Heeft u een kleinere vijver en bent u daarvoor op zoek naar een niet drijvende en kleinere fontein. Ook dan hebben we drie hele mooie opties voor u. Deze kunt u ook nog afmaken met sfeervolle halogeen verlichting in de gewenste kleuren.

Extra elementen

Wanneer u nog meer uit uw vijver wilt halen denken we graag met u mee in mogelijkheden als watervallen en ornamenten die de vijver helemaal af zullen maken. De mogelijkheden zijn eindeloos en de installatie kunt u ook aan ons uitbesteden. Vraag vooral naar de mogelijkheden.

Luchtpompen

Om een vijver gezond te houden kan een goede luchtpomp essentieel zijn voor planten en vissen. Bij de otterbine fonteinen zit deze pomp ingebouwd bij de fontein en is dat over het algemeen voldoende voor een gezonde vijver. Bij een vijver zonder fontein adviseren we u te kijken naar een losse luchtpomp voor uw vijver. Zo is bijvoorbeeld een luchtsteen een populaire keuze. De luchtsteen verspreid fijne luchtbelletjes door uw vijver en is niet zichtbaar.

    Offerte aanvragen