Wilt u schoner water?

Waterbehandeling van uw eigen bron?

De grondwater kwaliteit in Nederland verschilt enorm. Dit is vaak afhankelijk van de locatie en de diepte van de bron. Verontreiniging wat vaak gevonden wordt in water is kalk en ijzer. Kalk en ijzer kunnen uw planten en bestrating beschadigen doordat ze aanslag veroorzaken. Op verzoek kunnen wij bij u het grondwater testen en u vertellen wat de kwaliteit is van uw grondwater. Wanneer deze verontreinigd blijkt te zijn kunnen wij u voorzien van een goed systeem voor waterbehandeling. Hiervoor werken we met de beste merken en installeren we het systeem vakkundig.

Ecomix systeem voor waterbehandeling

Voor waterbehandeling maken we gebruik van het Ecomix systeem. Dit gepatenteerde systeem werkt door middel van ionisatie. Van ionisatie staat vast dat de werking goed en effectief is. Door middel van deze techniek wordt het water gezuiverd van mangaan, ijzer, kalk, tannines en ammonium. De Ecomix systemen functioneren PH onafhankelijk en vereisen daarom geen chemische toevoegingen. Dit zorgt er voor dat de Ecomix systemen één van de meest gebruikte systemen is voor het behandelen van grondwater.

Wat kunt u van ons verwachten

We gaan voor de hoogste kwaliteit en beste service

  • Waterbehandeling op maat
  • Professionele installatie
  • Goede communicatie
  • Advies over mogelijke bronboring
  • Snelle werkwijze (Afhankelijk van de grootte en complexiteit duurt de installatie maximaal één dag)

Grondwater als drinkwater

In sommige gevallen is het mogelijk om grondwater om te zetten naar drinkwater. Dit is afhankelijk van de waterkwaliteit en de locatie. We kijken graag met u mee of dit bij u mogelijk is en adviseren u in de beste systemen om uw grondwater drinkbaar te maken.

Bronboring voor uw eigen grondwater?

Bij Bosch Waterprojecten kunt u ook terecht voor het boren van een eigen grondwaterbron. Bij bronboringen is het ontzettend belangrijk dat de boring op de perfecte diepte uitkomt om zo zuiver mogelijk water naar boven te pompen. Dit water kan vervolgens gebruikt worden voor een beregeningsinstallatie, drinkwater of huishoudelijke toepassingen.

Neem contact op:

Heeft u vragen over de mogelijkheden voor waterbehandeling bij u thuis? Neem dan contact op met onze specialisten en vraag naar de mogelijkheden. Ook wanneer u al een bestaande installatie heeft en op zoek bent naar aanpassingen, vervanging of onderhoud.

    Offerte aanvragen