De beregening is efficiënt, accuraat en bijzonder deskundig aangelegd door Joost. Ook de nazorg en voorbereiding voor de winter hebben wij inmiddels, volledig volgens belofte, mogen ondervinden. Los van het feit dat Joost een zeer prettig en betrouwbaar mens is, kunnen wij zijn producten en diensten van harte aanbevelen. Dank je wel Joost, je hebt onze bewoners een super zomer geschonken!”

Mevrouw Pot

Twee maanden geleden waren wij uitgekeken op onze droge tuin. Planten kwamen slecht in bloei en van een sprankelende frisse voorjaarskleur in onze tuin was geen sprake. Bij toeval kwamen wij in contact met iemand die enkele jaren geleden in haar tuin door Joost Bosch een beregeningsinstallatie heeft laten aanleggen. Zij vertelde daarover met heel veel enthousiasme en adviseerde ons contact op te nemen met Joost. Dat bleek een heel goed advies. Joost hebben wij leren kennen als een hele betrouwbare en deskundige persoon. Hij heeft veel ervaring met het aanleggen van een beregeningsinstallatie. Het grondwater moet bij ons van 30 m diep komen. Geen wonder dat onze tuin soms meer leek op een woestijn dan een gezonde Nederlandse tuin. Joost werkt snel en goed en van het resultaat van zijn werk genieten wij vanaf dag een. Wat water doet voor de tuin is ongelooflijk. Met een half uur beregenen per dag is alles fris groen en planten waarvan we het bestaan vergeten waren staan dit jaar te bloeien!

Mevrouw Van Weelden

San Antonio, Texas

“Toen we met de renovatie van de paardenbak ook een nieuwe bron en beregeningsinstallatie wilden, dacht Joost Bosch goed mee en gaf hij advies over de verschillende mogelijkheden. Dit gaf ons de mogelijkheid om kosten en resultaten goed op elkaar af te stemmen. We zijn nog altijd heel tevreden met het resultaat. Als er een aanpassing of servicebeurt nodig is, staat Joost Bosch Beregeningstechniek altijd voor ons klaar”

Hein van Harten

Bell, California

Als klant van het eerste uur, ben ik nog altijd erg tevreden over de mooie tuinberegening waardoor mijn tuin er altijd kleurrijk bij staat. In de 15 jaar dat de installatie draait, zijn er al een aantal keer aanpassingen gedaan, zodat deze meegroeit met de tuin.

Mevrouw Van Diest

CEO & Founder Sun Life